Employerstuff
Image default
Society / Law

Bax Houthandel voor uw lamelparket of houten vloer

Met ruim 250 soorten houten vloeren is Bax Houthandel het adres voor uw lamelparket of houten vloer. Naast het lamelparket en de massief houten vloeren uit de eigen fabriek wordt door Bax Houthandel laminaat geïmporteerd. Er is zorg voor uw vloer tijdens de productie, de afwerktechnieken en de installatie. Door het zelf produceren van vloeren is er geen tussenhandel waardoor de prijzen onder de gemiddelde marktprijs liggen. Bax Houthandel heeft vier vestigingen in Nederland: Barneveld (hoofdvestiging), Zoetermeer, Amsterdam en Utrecht. Daarnaast kunt u bestellen via hun webshop.

Lamelparket, het vloertype van deze tijd

Lamelparket is het vloertype van deze tijd. Lamelparket gemaakt van multiplex geeft een zeer stabiele vloer die geschikt is voor vloerverwarming. Uit de eigen fabriek van Bax Houthandel komen twee varianten:

  • Budget lamel parket van 14mm dik tot een breedte van 21 cm.

  • Multiplank lamelparket (of duoplank) van 19mm dik tot een breedte van 33 cm.

Bij de budget variant heeft u een vloer van een mooie kwaliteit waar u niet veel voor betaald.

Deze vloeren zijn zeer geschikt voor ruimtes waarvoor de vloer iets lagere eisen wordt gesteld.

Een hogere kwaliteit lamelparket is de multiplank of duoplank. Dit lamelparket heeft de voorkeur bij vloerverwarming.

Traprenovatie met lamelparket

Lamelparket is ideaal bij het vervangen van traptreden en stootborden van uw trap. In de regel worden de stootborden (rechtopstaande delen) gemaakt van lamelparket. De treden zelf kunnen van massief hout zijn of bestaan uit lamelparket voorzien van een massief houten profiel aan de voorzijde. Als u zowel de vloer als de trap door Bax Houthandel laat doen kunnen zij de traptreden hetzelfde afwerken als de vloer zodat alles mooi in elkaar over loopt.

Massieve houten vloeren en laminaat vloeren

De massieve houten vloer van Bax Houthandel is 20 millimeter echt hout, zoals al eeuwen wordt toegepast. Massieve vloeren zijn er in een breed scala aan eiken. Daarnaast is er een groot assortiment verouderde vloeren en heeft u keuze uit nog eens rond de twintig andere houtsoorten.

Wat laminaatvloeren betreft voeren ze bij Bax Houthandel naast het eigen merk ook grote merken.