Vindt u het belangrijk dat de PETfles die u gebruikt voor het verpakken van uw producten een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk heeft? Dat kan! Tijdens het produceren van de PETfles kan er namelijk flink wat afval worden afgescheiden. Dit PET afval wordt zorgvuldig opgevangen en opnieuw verwerkt binnen ons productieproces. Dit zorgt ervoor dat er nooit (te)veel materiaal verloren gaat aan een PETfles. PET Power vindt het belangrijk om te denken aan de volgende generaties, zodoende wordt er zo zuinig mogelijk omgegaan met de verschillende materialen die wij gebruiken bij het produceren van een Pet fles. De Pet uitval van een PETfles wordt vermalen en dit krijgt een “upgrade” naar het product petgranulaat. Dit is de grondstof waar alle producten binnen PET Power mee geproduceerd worden. Zodoende kunnen de afvalstukken weer terug het productieproces in om toch gebruikt te worden als PETfles. Deze vicieuze cirkel herhaalt zich zolang het productieproces loopt.

Stel uw eigen Pet fles samen met slechts een paar muisklikken

Voordat u in zee gaat met een partner voor het produceren van de verpakkingen voor uw product, zijn er een aantal zaken waarmee u rekening moet houden. Zo is het belangrijk om van te voren zeker te weten dat het bedrijf bij uw waarden en normen past. Zo kunt u uw eigen PETfles samenstellen via een gemakkelijk programma op de website een aanbieder genaamd PET Power. Dit programma heeft dan ook de configurator en hier kunt u zelf gemakkelijk uw eigen Pet fles samenstellen, ook met de bijbehorende dop. U heeft binnen dit programma de keuze uit meer dan 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen. Ongeveer 700 van deze producten bestaan uit Pet flessen en rond de 300 producten zijn diverse bijpassende sluitingen. Tevens bevat dit programma de meest recente innovaties en diverse nieuwe modellen. Zodoende kunt u altijd een PETfles samenstellen naar uw wensen en behoeftes.

De kwaliteitsbewaking van de PETfles

Het is logisch dat u uw producten alleen in de allerbeste verpakking wilt verpakken. Dan is het wel zo handig dat het bedrijf dat u hiervoor inschakelt zekerheid biedt als het op de kwaliteit van de producten aankomt. Bij een bedrijf genaamd PET Power waarborgen ze de kwaliteit die bekend staat bij dit specifieke bedrijf. Zo wordt de Pet fles die u besteld eerst uitgebreid getest. De afdeling Quality Control staat voor deze taak. Zodoende is de PETfles die u besteld van hoge kwaliteit. Met diverse meetdata, variatieanalyses en kwaliteitsmetingen bent u hiervan verzekerd. Daarnaast is het kwaliteitsmanagementsysteem van dit bedrijf dan ook ISO 9001 gecertificeerd. Verder zet PET Power zich in om voor haar klanten de meest veilige verpakkingen te produceren, zo bent u verzekerd van een hoogwaardige PETfles.