Employerstuff
Image default
Society / Law

Een eigentijds advocatenkantoor in Alkmaar

Wanneer u problemen heeft met ondernemingsrecht, contractenrecht of arbeidsrecht bent u bij ons advocatenkantoor in Alkmaar aan het juiste adres. Problemen op dit gebied komen vaak voor en een advocaat kan u hier goed bij helpen. Het is een eigentijds advocatenkantoor in Alkmaar waar advocaten met een geheel eigen stijl en visie werken. Naast ons kantoor in Alkmaar hebben wij ook een advocatenkantoor in Hoorn. Zo heeft u altijd een advocaat dichtbij die u kan helpen met uw problemen of geschillen. Ons advocatenkantoor in Alkmaar bevindt zich in het centrum van Noord-Holland op een kantorenpark. Onze vestiging in Hoorn bevindt zich in het centrum van West-Friesland, en is tevens goed bereikbaar. Ook als u niet in de buurt woont bent u welkom bij onze advocaten in Alkmaar of Hoorn.

Wij werken met zeven in verschillende rechtsgebieden gespecialiseerde advocaten en adviseren zowel overheidsinstellingen als ondernemers en particulieren en stellen de belangen van de cliënt voorop.

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht is een erg breed soort recht, en dit maakt het vaak ook een ingewikkeld vakgebied. Door onze specialisatie in ondernemingsrecht kunnen wij u helpen om geschillen te voorkomen door u te adviseren over bijvoorbeeld aandeelhoudersovereenkomsten of bedrijfsovernames.

Contractenrecht

Ook in contractenrecht zijn wij gespecialiseerd, en wij zien dit dan ook als een apart rechtsgebied. Wij helpen u als advocatenkantoor bij het opstellen en beoordelen van contracten. Ons doel is u zekerheid bieden. Wij staan dan ook voor expertise, ervaring en inzicht, en denken graag met u mee.

Arbeidsrecht

Als het gaat over arbeidsrecht zijn er altijd twee partijen die tegenover elkaar staan: de werkgever en de werknemer. Het is dus zaak voor de werkgever om een helder arbeidscontract op te stellen, een goed arbeidscontract voorkomt bijvoorbeeld lange procedures. Hiernaast valt arbeidsongeschiktheid ook onder arbeidsrecht en adviseren wij hier graag over.

http://www.ckh-advocaten.nl/