Employerstuff
Image default
Society / Law

Fiscale advocatuur Vink voor uw fiscale problemen

Vink Fiscale advocatuur Amsterdam en uw specialist in het fiscaal recht. Met onze ervaring, deskundigheid maar vooral onze creativiteit lossen wij uw problemen op volgens de meest praktische manier mogelijk. Of uw probleem nou te maken heeft met procedures, u ondersteuning bij belastingadvies of accountancy nodig heeft of als particulier of onderneming advies wilt ontvangen, u kunt bij ons met alles terecht. Met ons team dat bekend staat om out of the box denken, brede kennis, een persoonlijke en strategische aanpak en diverse ervaring zoeken wij naar een passende oplossing voor uw fiscale probleem.

Fiscale advocatuur Vink voor advies, voorbereidingen bij onderzoek en procedures

Fiscale advocatuur Vink is beschikbaar voor fiscaal advies Amsterdam, bij boekenonderzoek of is te raadplegen voor procedures. Wij leveren persoonlijk fiscaal advies waarbij wij goed kijken naar uw specifieke situatie. Hierbij kunnen wij uiteraard samenwerken met onder andere uw accountant als u deze heeft of uw notaris. Maar ook als u al een fiscaal advies aangevraagd heeft maar een second-opinion wilt kunnen wij naar uw situatie kijken. Ons fiscaal advies is ook aan te vragen door belastingadviseurs en accountants die naar een specialistische kijk zoeken. Heeft u te maken met boekenonderzoek van de Belastingdienst? Wij helpen u zo goed mogelijk voor te bereiden en helpen met de communicatie naar de Belastingdienst. Bent u in een conflict met de Belastingdienst gewikkeld? Bij fiscale procedures komen de kennis en ervaring van een advocaat goed van pas. Wij kunnen u helpen uw mogelijkheden optimaal te benutten, kunnen u adviseren of bijstaan. Maar ook fiscale zaken rondom uw overlijden kunnen wij voor u regelen. Wij kijken met u samen naar hoe uw vermogen zo fiscaal voordelig mogelijk nagelaten kan worden. 

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, ons team of hoe u contact met ons kunt leggen? Op onze site vindt u al onze expertises, kunt u kennis maken met ons team en vindt u een contactformulier, ons adres, onze email en ons telefoonnummer: https://vinkfiscaleadvocatuur.nl/

Stage lopen bij Vink Fiscale Advocatuur 

Op zoek naar een stage? Als tweedejaars of derdejaars bachelor student of masterstudent van Fiscaal Recht kan jij bij ons stage lopen. Als stagiair bij Vink Fiscale Advocatuur draai je volledig mee in onze werkzaamheden en valt er dus veel te leren en te doen. De vacature voor deze stage is te vinden op onze site.