Als je let op de espressomachines in horecaondernemingen, zal het je gegarandeerd opvallen dat de volautomaat espressomachine van het merk Krups steeds weer terugkomt. Niet gek ook, want tegenwoordig is zo’n espressoapparaat werkelijk onmisbaar. Naast dat de espressomachine volautomaat van topkwaliteit is, zijn de koffieautomaten van het Duitse merk zeer eenvoudig in gebruik. Zo voeg je de juiste bonen toe aan de volautomaat espressomachine, stel je de hoeveelheid water, de maalgraad, de sterkte en de temperatuur in. Klaar? Druk op de knop en klaar is de koffie! Horecagelegenheden kiezen niet enkel voor de espresso volautomaten vanwege het gebruiksgemak, maar de beste volautomatische espressomachine van Krups is ook nog eens een lust voor het oog. Bovendien gaat de volautomatische espressomachine ook nog eens lang mee.

Espresso volautomaten: eindeloos variëren met koffierecepten

Hoe heb jij je koffie het liefst? Houd je van een sterke espresso? Een schuimige latte macchiato? Of hou je ervan te variëren? Wat jouw voorkeuren ook zijn, het is allemaal mogelijk met een volautomaat espressomachine van het merk Krups. Hiermee kun je namelijk eindeloos variëren in koffierecepten. Of je gasten nu liever een lungo, espresso, cappuccino, ristretto of latte macchiato willen, met de beste volautomatische espressomachine is het allemaal mogelijk. De espressomachine volautomaat is enorm gebruiksvriendelijk. Je stelt de volautomatische espressomachine in hoe je graag de koffie wilt hebben, doet de juiste koffiebonen in het apparaat en druk op de knop. De volautomaat espressomachine gaat vervolgens aan de slag en binnen enkele seconden kunnen jij en je gasten genieten van een heerlijk kopje koffie!

Beste uit de test: volautomatische espressomachine van Krups

Als je een volautomaat espressomachine wilt gaan kopen is dat een aanzienlijke investering. Daarom is het logisch dat je er zeker van wilt zijn dat het apparaat van goede kwaliteit is. Sterker nog, je wilt graag de allerbeste kopen. Dan is het een goed idee om de espressoapparaten van het merk Krups eens te bekijken. De espresso volautomaten zijn namelijk gerealiseerd in samenwerking met ervaren professionals. Zo ben jij als klant verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige volautomaat espressomachine. De espresso volautomaten van Krups zijn zo vervaardigd dat de apparaten kunnen worden geplaatst in iedere horecagelegenheid, maar ook in iedere keuken. Het zijn immers de meest compacte koffieapparaten ter wereld. De volautomatische espressomachine beschikt over een metalen conisch maalwerk, waardoor zelfs de hardste bonen vermalen kunnen worden. Bovendien is de volautomaat espressomachine duurzaam wat een lange levensduur garandeert.