Employerstuff
Image default
Society / Law

Haar implanteren met FUE methode

 

Of u nu een nieuwe baard wilt door haar te implanteren met de FUE methode of dat u kaalheid tegen wilt gaan. Bij Global Hair is het mogelijk om de beste haarklinieken uit België, Turkije en Nederland in te schakelen. Haartransplantatie voor de baard is zeer handig indien u weer het wat voller wilt maken. De FUE methode voor haarimplantatie voor wenkbrauwen is ook aan te raden. Wat u ook kunt gebruiken de professioneelste haartransplantatie klinieken vindt u met een consultant van Globalhair.nl.

Door ons contact met verschillende haarspecialisten kunnen we u direct doorsturen voor een haarbehandeling indien u uw keuze gemaakt heeft. Zo kunt u snel een nieuwe look krijgen door haar te transplanteren met de FUE behandeling en de PRP nabehandeling. Global Hair kan u hierover geheel informeren.

Transplantatie voor de baard

Als u vindt dat u een te lichte baard heeft kunt u daar middels baardtransplantatie een verandering in aanbrengen. Laat haar implanteren in de baard volgens de FUE (follicle unit extraction) techniek. Dit wordt toegepast in Turkse en Belgische klinieken tegen een laag tarief. Zo kunt u voor een goede prijs hoge kwaliteit haartransplantatie ontvangen van een haarspecialist uit Turkije of België. Als u geïnteresseerd bent geraakt in haarimplantatie voor baardharen dan kunt u direct contact opnemen met een van de experts uit Global Hair.

Implantatie voor wenkbrauwen

Het is ook mogelijk om voor haarimplantatie voor de wenkbrauwen te zorgen bij Global Hair. We kunnen u doorverwijzen naar de beste specialisten in Turkije of België waar u alles eraan kunt laten doen om uw wenkbrauwen voller te maken of terug te krijgen indien u deze in het verleden te vaak hebt geëpileerd. In elk geval wordt de FUE methode toegepast waarbij individuele follikels worden onttrokken van de hoofdhuid en getransplanteerd. Zo krijgt u geen beschadigingen op het donorgebied. Kies daarom voor wenkbrauwimplantatie bij Globalhair.nl.