Employerstuff
Image default
Society / Law

Kartonnen dozen voor die prijs?!

Ik heb kartonnen dozen kunnen vinden voor een geweldig aanbod die ik echt niet kon weerstaan. Zelf was ik namelijk op zoek naar zulke dozen, omdat ik een bedrijf heb en vaak spullen moet transporteren naar andere bedrijven. Deze producten mogen onderweg niet stuk gaan en daarom dacht ik dat het tijd was om verschillende dozen te regelen voor de transport. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan.

Online kopen

Ik dacht eerst dat ik kartonnen dozen kon vinden bij andere bedrijven of fabrieken die deze allemaal maken. Maar dat leek een onmogelijke klus om bij mij in de omgeving iets te vinden waar ze kartonnen dozen verkochten. Totdat ik mij besefte dat het internet ook nog bestond en dat ik daar ook dozen kon vinden. Dus ben ik meteen achter mijn computer gaan zitten en aan het zoeken geweest naar verschillende aanbieders. Vele bedrijven konden mij wel goed helpen, maar vroegen geen normale prijzen voor wat ik wilde hebben. Sommige waren zo duur dat die echt niet kon betalen. Gelukkig kwam ik uiteindelijk bij Dozenhal uit en die kon mij wel helpen. Ik had daar een offerte aangevraagd en kreeg binnen een paar uur contact met iemand van Dozenhal. Daar vroegen ze of ik nog andere diensten nodig had.

Dozenhal

Na een goed gesprek, kreeg ik te horen dat ik via de mail de bestelling kon accepteren en dat deze in proces zou gaan. Natuurlijk hoort daar ook bij dat ik moest betalen. Maar dat vond ik niet erg, want dit was een erg goede deal waar ik absoluut geen nee op kon zeggen. Daarna zou ik de dozen binnen één werkdag bij mij thuis ontvangen, dus ik moest even erop wachten. De volgende dag kreeg ik inderdaad mijn bestelling binnen en alles klopte met wat er op de pakbon stond. Het waren perfecte dozen en ze waren van goede kwaliteit. Ik doe zeer vaker met Dozenhal zaken!

Contact

Meer weten over de producten en diensten van Dozenhal? Kijk voor meer informatie over Dozenhal op www.dozenhal.nl. U kunt daar direct een offerte aanvragen, deze is geheel kosteloos.