Employerstuff
Image default
Society / Law

Mantelzorgchalet op maat van Chaletbouw Wernsen

Laat uw eigen mantelzorgchalet van Wernsen ontwerpen! Wij ontwerpen mantelzorgchalets op maat zodat ze geheel aansluiten bij uw wensen. Een mantelzorgchalet heeft veel voordelen voor u en de zorgbehoevende familieleden. Chaletbouw Wernsen zorgt voor hoge kwaliteit aan chalets en een goede service. 

Mantelzorgwoningen in diverse ontwerpen

Geeft u de voorkeur aan een modern of traditioneel chalet? Alles is mogelijk met de chaletbouw op maat van Wernsen. Wij adviseren u bij het ontwerpen van het mantelzorgchalet. Al uw wensen worden meegenomen zodat het beste ontwerp gemaakt kan worden. De luxe van het chalet bepaalt u zelf. Veranda, eker, inloopdouche, sauna en meer uitrustingen zijn mogelijk binnen het ontwerp van het chalet. De vorm van de woning kan verschillen en hangt af van de grootte van de plek van bestemming voor het chalet. Onze ontwerpers nemen u volledig mee in het proces waardoor uw voorkeuren terug te zien zijn in het uiteindelijke resultaat. 

De bouw van het mantelzorgchalet

Het mantelzorgchalet wordt gebouwd in de productiehal in Putten. De bouw is geheel afhankelijk van de eisen van de houtskeletbouw. De losse elementen van de mantelzorgwoning worden vervoerd naar uw locatie. Wij regelen de eventuele vergunningen die komen kijken bij de bouw van het mantelzorgchalet op uw bestemming. Uw zorgchalet moet voldoen aan bepaalde veiligheidsvoorschriften. Chaletbouw Wernsen verzorgt de bouw en plaatsing van het chalet tot in de puntjes. Regels en vergunning worden onderzocht en nemen uw zorgen uit handen. Wij bieden voortreffelijke garantievoorwaarden en kwaliteit. De chalets zullen weinig onderhoud nodig hebben. 

Voordelen van een mantelzorgchalet 

Met het plaatsen van een chalet kunt u gemakkelijk mantelzorg verlenen aan uw ouders of familieleden en bent u altijd dichtbij. Op deze manier kunnen de zorgbehoevenden in hun vertrouwde omgeving blijven wonen en hoeven ze nog niet naar het verzorgingshuis. Privacy van de zorgbehoevenden wordt door het zorgchalet gewaarborgd. Het plaatsen van een chalet kan bijvoorbeeld bij het huis van uw ouders of bij uw eigen huis. Onze expertise zorgt voor de beste mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Chaletbouw Wernsen zorgt voor goede service en een hoge kwaliteit aan chalets. Veel tevreden klanten gingen u voor! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zorgchalet op maat.