Employerstuff
Image default
Society / Law

Op zoek naar een incassobureau in Ede?

Een incassobureau in Ede inschakelen? Dan zit u bij Incassonet aan het goede adres! Wij willen graag dat uw facturen sneller betaald worden, en daar gaan we achteraan voor onze klanten. Wanneer u problemen heeft met facturen die maar niet betaalt worden, dan kan Incassonet ervoor zorgen dat uw facturen alsnog worden betaald, dat is wat een incassobureau doet. Uiteraard werken we volgens een aantal principes, die het prettiger maken voor onze klanten om samen te werken aan kwesties zo vervelend als onbetaalde facturen. Die principes zijn persoonlijkheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Met deze drie kernwaarden pakken we iedere zaak opnieuw aan, zodat onze klanten geen zorgen meer hoeven te hebben.

Een incasso via ons incassobureau in Ede

Naar een incassobureau in Ede gaan is meestal het gevolg van een debiteur die maar niet wil betalen, een erg vervelende situatie. Helaas maakt iedere ondernemer het wel eens mee. Hoe kunt u als ondernemer hier het beste mee omgaan? Het is een lastige kwestie omdat u betaald moet worden voor de geleverde diensten die u heeft uitgevoerd, maar tegelijkertijd is het zaak om de klantrelatie niet te verliezen, een heikel punt dus. Wij van Incassonet proberen hiermee om te gaan door erg daadkrachtig te zijn, maar continu gericht blijven op het behouden van een goede klantrelatie. De tijd van deuren intrappen en eisen dat het verschuldigde goed wordt gemaakt zijn over, we leven niet langer in de prehistorie. Klantgerichtheid en vriendelijkheid zijn die nieuwe wapens waar we mee werken tegenwoordig, bewezen effectief.

Hoe verloopt een incassoproces bij ons?

Hoe verloopt zo’n incassotraject bij Incassonet eigenlijk? Daar zullen we het nu over hebben. Als eerste ontvangen we uw incasso-opdracht, daarna gaan we direct aan de slag om de onbetaalde factuur te gaan innen bij uw klant, dit kunt u volledig online volgen. De incassospecialist gaat voor u aan de slag, en uiteindelijk zal de hele zaak afgerond zijn! Zo simpel is het, u hoeft zich niet zorgen te maken of u het geld terug krijgt, alleen nog wanneer u het geld terugkrijgt.