Employerstuff
Image default
Society / Law

Opslagruimte in Amsterdam nodig?

Heeft u een opslagruimte nodig in Amsterdam? U bent zeker niet de enige, in een drukke stad zoals deze is er steeds minder ruimte voor mensen en hun spullen. Een opslagruimte kan echt de uitkomst bieden, omdat spullen die slechts 1x per jaar nodig zijn zoals kerstspullen of skispullen gewoon opgeslagen kunnen worden op een veilige plek, terwijl er binnenshuis ruimte overblijft voor andere dingen. Het grote voordeel van Opslagman is dat wij zelfs voor de laagste prijs opslagruimtes verhuren! Bij ons zijn alle ruimtes droog en verwarmd, en zijn ze voor onze klanten uiteraard 7 dagen per week toegankelijk en veilig. 

Opslagruimte in Amsterdam, Opslagman

Bij Opslagman kunt u het beste een opslagruimte huren in Amsterdam. Amsterdam is echter niet de enige plek waar wij ruimtes verhuren! Ook in Utrecht, Nieuwegein en Amerongen hebben we grote filialen met heel veel ruimtes om te verhuren. Een goede reden om voor Opslagman te kiezen is dat we uitstekend voor uw spullen zorgen. Doordat onze ruimtes droog en verwarmd blijven, zullen uw spullen niet snel gaan aftakelen doordat het bijvoorbeeld te vochtig is in een ruimte. Iedereen is wel bekend met de geur die bepaalde spullen ontwikkelen wanneer ze heel lang in een koude en natte garage hebben gelegen. Dat gebeurt dus niet bij Opslagman! Bovendien hebben we een goedkope ophaalservice die we onze klanten kunnen bieden. 

De ophaalservice van Opslagman

Met de ophaalservice van Opslagman kunt u zonder zorgen alles verhuizen. Onze ophaalservice is helemaal compleet, met alles erop en eraan wat u zou willen. In het busje zitten verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal. Wanneer u eenmaal op locatie bent kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van onze interne transportmiddelen. Zo hoeft u niet alles te sjouwen vanaf uw vervoermiddel. Zo maakt Opslagman alles lekker makkelijk. 

Een ruimte huren

Een ruimte huren bij Opslagman is heel makkelijk. Als eerste kiest u een vestiging, vervolgens de ruimte die u zou willen. Wanneer u tevreden bent, kunt u uw gegevens invullen, de huurovereenkomst bekijken en de eerste termijn overmaken. Hierna is de ruimte klaar voor gebruik!