Employerstuff
Image default
Society / Law

Schouten advocaten heeft mij goed geholpen

Wat ben ik blij dat ik voor Schouten Advocaten ben gegaan, want anders had ik deze zaak verloren. Helaas zijn mijn man en ik niet goed uit elkaar gegaan en wilden we graag scheiden. Alleen samen kwamen we niet uit tot een goede verdeling. Bovendien werd ons kind ook de dupe van onze ruzies. Daar wilde ik een einde aan maken en ben dus op zoek gegaan naar een goede advocaat om mij en mijn kind hierin te helpen.

Hoe kwam ik bij Schouten advocaten terecht?

Al een tijdje had ik een idee om een advocaat in te schakelen, maar Schouten advocaten kwam niet meteen als eerste in mijn gedachte. Totdat mijn vriendinnen zeiden dat dit niet langer meer kon en ik echt extra hulp erbij moest gaan zoeken. Dus ben ik gaan kijken naar goede advocatenbureau’s waar ik terecht kan met mijn probleem. Via een advertentie van internet kwam ik bij Schouten Advocaten terecht. Ik bekeek hun website en las hun informatie en merkte ik meteen dat ze wisten waar ze het over hebben. Dus nam ik contact op met Schouten en kon ik meteen een afspraak maken om meer details te bespreken. Tijdens die afspraak ontmoette ik een aardige advocaat die mij hierin zou begeleiden en kijken wat hij voor mij kon betekenen.

Een fijn proces met de advocaat

De advocaat nam rustig met mij de stappen door en moest soms het opnieuw uitleggen, omdat ik het niet begreep. Daar had hij veel begrip voor en dat was fijn. Uiteindelijk hebben mijn man en ik allebei precies wat we wilde en zijn we vredig uit elkaar gegaan. Bovendien heeft mijn kind ook goede begeleiding van Schouten gehad, waardoor zij meer open tegenover mij is hierover. Ik ben Schouten Advocaten erg dankbaar voor alle hulp en ondersteuning die zij ons hebben aangeboden.

Probeer het zelf!

Wilt u meer weten over wat deze advocaten allemaal voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over het bedrijf zelf? Of zelfs een afspraak maken? Dan kunt u op de website van Schouten Advocaten terecht voor meer informatie over de diensten.