Op het Sinterklaas verlanglijstje van mijn dochter staat onder andere een sieraden display. De zoektocht op internet kan beginnen en ik kom uit bij Nova Sieraden displays. Voor mij is het nu het prettigst om alle Sinterklaas cadeautjes online te bestellen. Het is ontzettend leuk om naar de stad te gaan en allerlei cadeautjes uit te zoeken en te kopen in de winkels, maar ik heb het al zo druk en dan is online shoppen gewoon prettig. Geen gedoe met parkeren, geen drukte in de winkels en je kan gewoon altijd online shoppen. Of het nou ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds is.

Het opbergen van een horloge in een sieraden display

Laat ik eens kijken welke sieraden displays er allemaal zijn. Er is genoeg keuze zie ik. Het is natuurlijk erg handig voor het opbergen van je sieraden. Of het nu gaat om een horloge, ketting, armband, oorbellen, zonnebrillen, kraaltjes, alles kan er gewoon in. Ik zie dat er ook een reis etui is en dat is natuurlijk erg handig als je je sieraden op vakantie wilt meenemen. Het is natuurlijk  leuk om af te wisselen als het bijvoorbeeld om een horloge gaat. Bij iedere outfit weer een ander horloge. Het beschermt ook weer je horloge, zorgt ervoor dat je geen krassen krijgt en zo raak je je horloges ook niet kwijt.

Een leuk Sinterklaas cadeau

Voor mijn dochter kies ik een sieraden display met twaalf vakken. Deze is geschikt voor het opbergen van horloges en armbanden. De kussentjes zitten los, die kan je er eventueel ook uit halen. De display is zacht qua materiaal. Velours en geeft een wat chique uitstraling. De kleur is grijs en past mooi bij haar slaapkamer. Deze display kost 19.95 euro. Gratis verzending in Nederland en België. Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis. Fijn altijd zo’n snelle verzending. Ik stop deze in de winkelmand en reken af. Morgen al in huis, dan kan ik het leuk inpakken. Nog heel even wachten en dan is het weer Sinterklaas. Ik weet zeker dat mijn dochter dit een leuk cadeau vindt. Geen losse sieraden meer in haar slaapkamer, maar gewoon alles netjes opgeborgen in een mooie sieraden display.