Employerstuff
Image default
Business

Wat is ijspegel verlichting?

De feestdagen staan weer om de hoek en dat betekent dat je je huis en tuin weer mag gaan versieren met kerstverlichting. Heb je genoeg van de ‘normale’ soorten kerstverlichting en ben je toe aan iets nieuws? Dan is ijspegelverlichting wellicht wat voor jou! IJspegelverlichting is gemakkelijk op te hangen aan de dakranden en gevels. Kerstverlichting.nl heeft een groot assortiment met verschillende soorten ijspegelverlichting. In deze blog geven wij je alle ins en outs van ijspegelverlichting. 

Wat is ijspegelverlichting?

IJspegelverlichting is een lange soort lichtgordijn. De vormen van de lichtjes zijn dan ‘ijspegels’. IJspegelverlichting wordt vaak gebruikt bij het versieren van huizen of kantoorpanden tijdens de feestdagen. IJspegelverlichting is een super leuke, nieuwe en originele toevoeging aan je kerstversiering. Je hebt ijspegelverlichting in allerlei soorten en maten. Ook is deze soort kerstverlichting geschikt voor zowel binnen als buiten. Kerstverlichting.nl maakt gebruik van verschillende soorten sets. Dit zijn de zogeheten start sets en verleng sets. Bij de start set wordt er een nieuwe aansluitkabel bijgeleverd, zodat je deze direct in het stopcontact kan doen. Bij de verleng sets is dat niet het geval. Je kan de snoeren wel aan elkaar verbinden door de aansluitingen die er aan zitten. 

Je huis versieren met ijspegelverlichting

IJspegelverlichting is niet zomaar een soort kerstverlichting. IJspegelverlichting zorgt namelijk echt voor een bijzonder effect en een warme sfeer. De écht koude dagen blijven de laatste winters ook uit in Nederland waardoor er steeds minder ijspegels komen. Daarom is het ook nog eens extra leuk om ijspegelverlichting te gebruiken als kerstverlichting. IJspegelverlichting is erg makkelijk om op te hangen aan de gevel.

Bestel je ijspegelverlichting bij kerstverlichting.nl

Tegenwoordig heeft niet echt iemand meer zin om verschillende tuincentra af te moeten lopen voor kerstverlichting. Kerstverlichting bestellen bij kerstverlichting.nl is daarom super handig. IJspegelverlichting is er bij kerstverlichting.nl in allerlei soorten en maten. bekijk hier het assortiment ijspegelverlichting. Alle bestellingen die voor 4 uur zijn geplaatst, worden diezelfde dag ook nog verzonden! Ook worden bestellingen boven de €50,- gratis verzonden!

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kerstverlichting/ijspegelverlichting/