Steeds meer bedrijven besluiten om essentiële onderdelen van hun IT uit te besteden aan een ICT bedrijf in Amersfoort. Zoals het ICT bedrijf Xantion. Met name het MKB profiteert sterk van de uitbesteding van bepaalde werkgebieden aan externe dienstverleners. Wat zijn de voordelen van IT-outsourcing door Xantion?

Met een ICT bedrijf uit Amersfoort altijd up-to-date

Xantion is een ICT bedrijf in Amersfoort dat ervoor zorgt dat u altijd up-to-date bent op het gebied van IT. het is moeilijk om hiervoor zelf te zorgen. U kunt echter zelf het heft in handen te nemen door middel van outsourcing. Dit verhoogt de IT-veiligheid binnen uw bedrijf o.a. doordat de professionals van Xantion ervoor te zorgen dat de huidige IT-beveiligingsstandaarden zijn ingevoerd en zij creëren ook toegang tot de nieuwste technologieën die het best passen bij de bedrijven voor wie zij werkzaam zijn. IT op maat dus.

Professionals die zich met hun kernactiviteit kunnen bezighouden

IT-uitbesteding brengt niet alleen “knowhow” van buitenaf in het bedrijf, maar verlicht ook de druk op de eigen medewerkers. Zo kunnen medewerkers zich weer concentreren op hun core business en hoeven ze zich in hun dagelijkse werkzaamheden niet meer bezig te houden met IT-onderwerpen.

Kostenreductie

Van tevoren moet duidelijk worden bepaald welke diensten in welke periode moeten worden verleend. U behoudt zelf een goed overzicht over de totale IT kosten. Dure acquisitie- en onderhoudskosten worden eveneens geëlimineerd. U weet bij Xantion precies op welke kosten u elke maand moet rekenen, dankzij hun eenvoudige rekensom: € 1,95 per medewerker per dag. In dit bedrag zijn inbegrepen gedeeltelijke of volledige beheer van uw ICT infrastructuur, waaronder ook de printers, routers, switches, het beheer van alle servers en netwerken, alle beveiligde verbindingen zowel naar leveranciers als thuiswerkplekken. Inclusief alle voorkomende vragen van alle gebruikers.

Groeiende infrastructuur

Als uw bedrijf groeit, moet IT ook meegroeien met het bedrijf. Outsourcing biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen en middelen voor het bedrijf aan te bieden om de veiligheid van de planning op lange termijn te garanderen en problemen op korte termijn in een noodsituatie op te lossen.

Flexibiliteit en specialisten

Bekwame IT specialisten hebben meer middelen tot hun beschikking en kunnen de IT-infrastructuur van uw bedrijf sneller en efficiënter beheren.